Αποτελεσματικό
To Hedrin είναι ειδικά μελετημένο ώστε να εξοντώνει τις ψείρες φυσικά. Ο μη χημικός, φυσικός μηχανισμός δράσης του είναι ο λόγος για τον οποίο οι ψείρες δεν μπορούν να αναπτύξουν ανθεκτικότητα στο Hedrin.

Όλες οι μορφές του Hedrin έχουν δράση κλινικά αποδεδειγμένη και υποστηρίζονται από τις μεγαλύτερες κλινικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ για τις ψείρες της κεφαλής.

Ασφάλεια
Όλες οι μορφές του Hedrin είναι άχρωμες, χωρίς δυσάρεστο άρωμα και δεν περιέχουν χημικά εντομοκτόνα. Είναι κατάλληλες για χρήση σε παιδιά από έξι μηνών και δεν περιέχουν διαλυτικά τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν άτομα με άσθμα. Όλα τα συστατικά που περιέχουν τα προϊόντα Hedrin χρησιμοποιούνται ευρέως σε καλλυντικά προϊόντα και έχουν καλή ανεκτικότητα.

Καμία ανθεκτικότητα
Έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες ότι οι ψείρες εμφανίζουν ανθεκτικότητα σε θεραπείες που δρουν χημικά – ένα πρόβλημα που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οι μολύνσεις στα σχολεία ή στις κοινωνίες να χρειάζονται παραπάνω χρόνο για να εξαλειφθούν.

Ωστόσο, επειδή το Hedrin δρα με έναν καθαρά φυσικό τρόπο, η ανθεκτικότητα δεν αποτελεί πρόβλημα και η αποτελεσματικότητα του Hedrin δε μειώνεται, ακόμα και στις ψείρες που είναι ανθεκτικές σε άλλα δραστικά συστατικά. Όταν προκύψει μόλυνση, δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη να δοκιμάσετε άλλα προϊόντα, γιατί τα προϊόντα Hedrin μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά.


ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ
ΤΟ HEDRIN;

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της σειράς Hedrin.

ΜΑΘΕΤΕ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χάρη στο φυσικό μηχανισμό δράσης, το Hedrin είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην εξόντωση των ψειρών...


ΜΑΘΕΤΕ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ