ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΤΟ HEDRIN

Η ενότητα αυτή περιέχει πληροφορίες για το Hedrin και τον τρόπο δράσης του.

Η αποτελεσματικότητα του Hedrin οφείλεται στα δραστικά συστατικά του, Διμεθικόνη (Hedrin Lotion 4% και Hedrin Plus) και Activdiol® (Hedrin Treat & Go και Protect & Go). Όλες οι φόρμουλες είναι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και είναι κλινικώς αποδεδειγμένο ότι είναι αποτελεσματικές στην εξάλειψη των ψειρών ακόμη και στις περιπτώσεις που οι ψείρες έχουν αναπτύξει μια ανθεκτικότητα σε παραδοσιακές μεθόδους με χρήση χημικών φθειροκτόνων.

Διμεθικόνη

Hedrin products in Greece

Οι ψείρες του κεφαλιού έχουν μια μοναδική στρατηγική της διαχείρισης του νερού. Λόγω έλλειψης ουροποιητικού αποβάλλουν τα υγρά τους μέσω μικρών οπών του εξωσκελετού τους, που ονομάζονται spiracles. Η δραστική ουσία Διμεθικόνη, ένα έλαιο σιλικόνης, διαταράσσει τη διαδικασία αυτή της διαχείρισης των υγρών καλύπτοντας τις ψείρες, προκαλώντας τους μόνιμη ακινησία, και μπλοκάροντας τις οπές από τις οποίες αποβάλλουν τα υγρά τους. Ως εκ τούτου, τυχόν ψείρες που έχουν πρόσφατα τραφεί πεθαίνουν από ρήξη εντέρου, και εκείνες που δεν έχουν τραφεί, πεθαίνουν από ασιτία.

Πειράματα που διεξήχθησαν στο Ιατρικό Κέντρο Εντομολογίας έδειξαν πως το Hedrin 4% lotion εξαλείφει τις ψείρες.

 

Activdiol®

Hedrin products in Greece  

Οι ψείρες, όπως όλα τα έντομα, καλύπτονται εξωτερικά από ένα προστατευτικό στρώμα χιτίνης. Αυτό το στρώμα είναι που βοηθά την ψείρα να διατηρήσει τη λεπτή εσωτερική ισορροπία του νερού, αποτρέποντας την εξάτμισή του.

Το Activdiol® που περιέχεται στο Hedrin λειτουργεί διαλύοντας αυτή την «επιδερμίδα» χιτίνης, προκαλώντας θάνατο από αφυδάτωση.

Το Activdiol® είναι διαθέσιμο σε δύο συγκεντρώσεις, 5% για την εξάλειψη της φθειρίασης και 1% για την πρόληψη αυτής.

…και να θυμάστε, το Hedrin δεν προκαλεί ανθεκτικότητα

Λόγω του ότι η Διμεθικόνη και το Activdiol® εξοντώνουν τις ψείρες με «φυσικό» τρόπο, σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό χημικό φθειροκτόνο, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε χωρίς τον κίνδυνο να αναπτύξουν οι ψείρες ανθεκτικότητα. Επίσης, τα προϊόντα Hedrin δεν περιέχουν διαλύτες που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε ορισμένα άτομα που πάσχουν από άσθμα.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ
ΤΟ HEDRIN;

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της σειράς Hedrin.

ΜΑΘΕΤΕ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Πατήστε εδώ για τις τρεις λέξεις-κλειδιά που αποτελούν τις καλύτερες πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση των ψειρών της κεφαλής…

ΜΑΘΕΤΕ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ