Συχνές ερωτήσεις

Τί το ιδιαίτερο έχει το Hedrin;

Αντί να περιέχει εντομοκτόνο για να δηλητηριάζει τις ψείρες, το Hedrin σκοτώνει τις ψείρες φυσικά.

Το Hedrin είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια;

Όλα τα προϊόντα της σειράς Hedrin μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού και σε μωρά από έξι μηνών. Τα προϊόντα Hedrin δεν περιέχουν διαλυτικά που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε ορισμένους πάσχοντες από άσθμα.

Μπορεί το Hedrin να χρησιμοποιηθεί σε βαμμένα μαλλιά ή σε μαλλιά με ντεκαπάζ;

Το Hedrin Original Lotion και το Hedrin Plus: Ναι. Η Διμεθικόνη (το δραστικό συστατικό) και η Κυκλομεθικόνη (το έκδοχο του Hedrin Original) χρησιμοποιούνται σε πολλά σαμπουάν και μαλακτικά, επομένως αυτά τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μαλλιά βαμμένα ή με ντεκαπάζ. Παρόλα αυτά δεν συνιστάται η χρήση των Hedrin Original Lotion ή Hedrin Plus αμέσως πριν τη βαφή ή το ντεκαπάζ, επειδή μπορεί να εμποδίσει τη βαφή να «πιάσει» στα μαλλιά.

Το Hedrin Treat & Go έχει σαν βάση το νερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά τη βαφή.

Έχει το Hedrin άσχημη μυρωδιά;

Όχι. Το Hedrin Lotion είναι μία εντελώς άοσμη, άχρωμη μεταξένια λοσιόν που απλώνεται εύκολα, κάνοντας την εφαρμογή της «παιχνιδάκι» και για τη μητέρα και το παιδί. Το Hedrin Plus περιέχει ένα επιπλέον συστατικό, το Penetrol, που δίνει στο προϊόν ένα αμυδρό, ευχάριστο άρωμα. Το Hedrin Treat & Go δεν περιέχει πρόσθετο άρωμα.

Τι γίνεται με τα αυγά;

Έχει αποδειχτεί κλινικά ότι το Hedrin Plus σκοτώνει τις ψείρες και τα αυγά τους. Εάν χρησιμοποιείτε το Hedrin Lotion, ή το Treat & Go προκειμένου να διασφαλίσετε ότι οι ψείρες έχουν καταπολεμηθεί αποτελεσματικά, θα πρέπει να εφαρμόσετε τη λοσιόν για δεύτερη φορά επτά ημέρες μετά από την πρώτη εφαρμογή για την αντιμετώπιση τυχόν αυγών που μπορεί να έχουν εκκολαφθεί στο μεσοδιάστημα. Οι κόνιδες (άδεια περιβλήματα αυγών) κολλάνε στα μαλλιά αλλά είναι απολύτως αβλαβείς. Μπορούν να απομακρυνθούν με τα δάκτυλα ή με μια λεπτή οδοντωτή χτένα.

Πρέπει να χτενίσω για να απομακρύνω τις ψείρες;

Οι νεκρές ψείρες απομακρύνονται είτε με λούσιμο είτε με χτένα – δεν υπάρχει ανάγκη για επίπονο χτένισμα. Τα άδεια περιβλήματα αυγών (κόνιδες) είναι κολλημένες στο στέλεχος της τρίχας και μπορούν να απομακρυνθούν με τα δάκτυλα ή με μια λεπτή οδοντωτή χτένα, εάν επιθυμείτε.

Δεν θα γίνουν ανθεκτικές οι ψείρες;

Όχι. Λόγω του μηχανισμού δράσης του Hedrin (εξοντώνει τις ψείρες φυσικά αντί να τις δηλητηριάζει), οι ψείρες δεν μπορούν να αναπτύξουν ανθεκτικότητα στα συστατικά του. Επιπλέον, το Hedrin μπορεί να εξοντώσει και τις ψείρες που έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα σε εντομοκτόνα.

Πόσο συχνά μπορώ να επαναλάβω τη θεραπεία;

Αν εμφανιστεί επαναμόλυνση σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε τα προϊόντα Hedrin μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως.

Πώς χρησιμοποιείται το Hedrin;

Δείτε τις οδηγίες μας στο Εφαρμογή.

Πόση ποσότητα θα χρειαστώ;

Το Hedrin θα σας κρατήσει αρκετά. Η ποσότητα εξαρτάται εξολοκλήρου από το μήκος των μαλλιών στα οποία θα χρησιμοποιηθεί. Η συσκευασία των 100ml θα είναι αρκετή για μια θεραπεία δύο δόσεων σε μακριά μαλλιά ή σε πολλαπλές θεραπείες.

Από πού μπορώ να προμηθευτώ το Hedrin;

Τα προϊόντα Hedrin διατίθενται στα φαρμακεία. Παρακαλώ τηλεφωνήστε μας στο 210 66 83 000 για να σας υποδείξουμε το πλησιέστερο φαρμακείο.

Υπάρχει τρόπος προστασίας ενάντια στις ψείρες;

Πολλοί ισχυρίζονται ότι υπάρχουν διάφορες παραδοσιακές μέθοδοι που μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση των ψειρών και βοηθούν στην πρόληψη της φθειρίασης, αλλά τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους είναι πολύ περιορισμένα. Το Hedrin Protect & Go είναι ένα σπρέι conditioner (περιεκτικότητα σε Activdiol® 1%) που είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι προστατεύει ενάντια στις ψείρες.

 

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ
ΤΟ HEDRIN;

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της σειράς Hedrin.

ΜΑΘΕΤΕ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χάρη στο φυσικό μηχανισμό δράσης, το Hedrin είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην εξόντωση των ψειρών...


ΜΑΘΕΤΕ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ