ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η ενότητα αυτή περιέχει πληροφορίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το Hedrin.


Το Hedrin πρέπει να εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά. Τα μαλλιά θα πρέπει να καλύπτονται πλήρως με το Hedrin, από τη ρίζα ως την άκρη.

Hedrin Solution

Hedrin Lotion

Αφήστε το Hedrin Lotion να δράσει για 1 ώρα και επαναλαμβάνετε μετά από 7 ημέρες. Το δραστικό συστατικό (Διμεθικόνη) μεταφέρεται μέσω της Κυκλομεθικόνης (σιλικόνη που χρησιμοποιείται συχνά σε μαλακτικά μαλλιών). Η Κυκλομεθικόνη εξατμίζεται, αφήνοντας τη Διμεθικόνη να περιβάλλει την ψείρα.

 

Hedrin Plus

Hedrin Plus

Αφήστε το Hedrin Plus στα μαλλιά για τουλάχιστον 15 λεπτά (ή περισσότερο αν εξυπηρετεί καλύτερα).

Για να το απομακρύνετε, απλώστε σαμπουάν απευθείας σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών χωρίς πρώτα να τα έχετε βρέξει, σαπουνίστε καλά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία, κατόπιν εφαρμόστε μαλακτικό, ξεπλύνετε και στεγνώστε. Το Hedrin Plus περιέχει αντιαφριστικά συστατικά με αποτέλεσμα το σαμπουάν να μη δημιουργήσει πολλή σαπουνάδα. Εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε τη διαδικασία και να θυμάστε ότι το σαμπουάν εφαρμόζεται απευθείας σε στεγνά μαλλιά.

Hedrin Treat & Go

Hedrin Treat & Go

Εφαρμόστε το προϊόν στα μαλλιά και μετά στεγνώστε τα με το πιστολάκι ή αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

Επειδή το προϊόν είναι μετά βίας ορατό στα μαλλιά, τα παιδιά και οι γονείς μπορούν να συνεχίσουν φυσιολογικά την ημέρα τους, ενώ το Hedrin Treat & Go λειτουργεί εξαλείφοντας τις ψείρες. Το Hedrin Treat & Go μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μετά από οκτώ ώρες, το προϊόν μπορεί να ξεβγαλθεί εύκολα.

Hedrin Protect & Go

Hedrin Protect & Go

Εφαρμόστε συστηματικά μετά από κάθε λούσιμο – τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα – σαν μέρος της συνηθισμένης υγιεινής των μαλλιών σας.

Σε βρεγμένα μαλλιά – στεγνώστε με μια πετσέτα, έπειτα ψεκάστε και χτενίστε.
Σε στεγνά μαλλιά – απλώς ψεκάστε και χτενίστε.

Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, απλώς στεγνώστε τα μαλλιά ή αφήστε τα να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο.

Και αν εξακολουθώ να βλέπω ψείρες;

Εάν προκύψει νέα μόλυνση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hedrin ξανά. Οι νεκρές ψείρες μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα από τα μαλλιά μετά τη θεραπεία είτε με λούσιμο είτε με βούρτσισμα και εάν υπάρχουν κόνιδες (άδεια περιβλήματα αυγών) μπορούν να απομακρυνθούν με τα δάκτυλα ή με μία λεπτή οδοντωτή χτένα.

Πόση ποσότητα θα χρειαστώ;

Το Hedrin θα σας κρατήσει αρκετά. Η ποσότητα εξαρτάται εξολοκλήρου από το μήκος των μαλλιών στα οποία θα χρησιμοποιηθεί. Η συσκευασία των 100ml είναι αρκετή για μια θεραπεία δύο δόσεων σε μακριά μαλλιά ή σε πολλαπλές θεραπείες.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χάρη στο φυσικό μηχανισμό δράσης, το Hedrin είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην εξόντωση των ψειρών...


ΜΑΘΕΤΕ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΙ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ HEDRIN

Έχετε ερώτηση; Δείτε τη
σελίδα μας με τις συχνές
ερωτήσεις και βρείτε
τις απαντήσεις που
ψάχνετε.


ΜΑΘΕΤΕ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ